lørdag den 15. marts 2014

#3 - Bali-love

Dee, som jeg er taget til Singapore for at besøge, og jeg rejste sammen i fem måneder efter gymnasiet. Vi tog the beaten track gennem Sydøstasien og var bl.a. I Singapore og på Bali. Ingen af stederne var jeg synderlig imponeret af dengang. Men efterfølgende kender jeg mange, der har været på Bali og er blevet helt forgabte i det.

Min, nu desværre afdøde, svigerfar især. Hans store drøm var til det sidste at rejse herned igen og bruge et par måneder i varmen.

Da vi var her for (virkelig) mange år siden lavede vi ikke ret meget andet end at feste, ligge på stranden og prøve at være en smule kulturelle. Men vi havde set så meget spændende på vores tur ned gennem Thailand og Malaysia at vi enten var mætte af oplevelser eller bare var blevet for godt vante.

I hvert fald må jeg indrømme at jeg efter et par dage her er blevet rimelig verliebt i Bali og virkelig godt gad tage herned i længere tid. Der bor masser familier her fra hele verden, og hvor skønt ville det ikke være at have sin familie med og bo i længere tid i en villa tæt på vandet.

Var man rig kunne man bo her et helt til halv år og få sine unger i den mest fantastiske skole herude, som har papir på at være "The Worlds Greenest School". Min indre hippiemor slog kolbøtter af begejstring, da vi var derude i går. Mere om det senere.

Om er øjeblik vil jeg tage min kokosnød under armen og gå ned på stranden for at blive dyppet. I aften står den på endnu mere lækkert mad, drinks ved stranden og i morgen shopping før vi rejser mod Singapore sent om aftenen igen.

Livet er hårdt.

Location:Jalan Pantai Batu Bolong,Badung,Indonesien

4 kommentarer:

 1. Skønne Rikke

  jeg har haft max knald på med jobstart, men aaaah nu lørdag har jeg lige læst dine sidste indlæg og Bali og Singapore. OMG FAAAAAANTASTISK og nøej, hvor jeg da drømmer mig afsted.
  Du nyder det -Så det behøver man slet ikke skrive;-)
  Glæder mig til at læse mere.
  Kh Jonna

  SvarSlet
 2. Tak søde Jonna. Spændende med jobstart efter barsel! Jeg nyder livet i fulde drag. Så heldig burde alle have lov til at være :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, din mand er da en skønner en at give dig den gave;-):-)

   Slet
 3. What a life.... Lyder fabeltagtigt! :-) Er nu kun en lille bitte smule misundelig... (host host)....
  KH

  SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...