tirsdag den 4. marts 2014

Nedtælling

Jeg har haft vanvittig travlt i de sidste måneder. Det er som om det hele koger inde i hovedet med alle de ting, jeg skal forholde mig til. Masser af arbejde og et vigtigt projekt (med deadline i går), klargøring af hus til salg og -køb og generelt bare alt for meget om ørerne.

Faktisk så meget, at jeg næsten ikke har haft tid til at glæde mig til, hvad jeg skal om en uge.

Om en uge hopper jeg nemlig på et fly og rejser 15 timer sydpå. Nærmere bestemt til Singapore, hvor jeg i ni (9!) dage skal besøge min veninde, der bor derude med sin familie. Og som om det ikke var jetset-agtigt nok bare liiiige at flyve ud for ni (9!) dage, så skal hun og jeg også en forlænget weekend til Bali. Når man nu lige er i nærheden.

Fik jeg skrevet at jeg rejser uden mand og børn?

Min søde mand har nemlig givet mig billetten, så jeg kunne komme ud og være sammen med min veninde, inden de rykker teltpælene op og flytter nærmere DK igen. Tror næsten jeg er nødt til at knibe mig selv i armen.

Jeg har ikke være længere væk fra mine piger end en forlænget weekend, så selvom jeg virkelig glæder mig til denne oplevelse, så kommer jeg til at savne dem big time. De første par dage klarer jeg mig nok, men skulle savnet blive for stort, så har min veninde lovet mig at der er et godt fyldt vinkøleskab (ja, der er jo 30 grader derude nu her, så en vinkøleskab er helt på sin plads) og masser af billig wellness at få. Jeg tror måske lige jeg kan holde til det.

Det er alt for vildt. Fuck, jeg glæder mig.


7 kommentarer:

 1. Åh mand, kan godt forstå du glæder dig. Det bliver da så fedt! Jeg er total misundelig...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skammer mig næsten også over, hvor heldig jeg er. Det er en drøm der er gået i opfyldelse.

   Slet
 2. Fantastisk! Jeg har engang været væk fra Johannes 12-13 dage, da han var to år. Og det gik så fint. Og pigerne kan jo se frem til nogle gode gaver, og du kan se frem til at være voksen, kun voksen. Det lyder som total win-win.

  God tuuuur!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde. Det er rart at høre at andre har overlevet. Tror ikke det helt er gået op for mig at jeg er afsted uden dem. Skal helt klart fylde tasken med god sager til dem. Har fundet de fineste "prinsessesko" allerede som skal med hjem.

   Slet
 3. Wauw hvor lyder det vildt!!!! Det gad jeg fand'me godt! :-) Nyd det nyd det nyd det!
  Og ja, klart at det bliver svært at være væk fra dine tøser. Men OH MY dit heldige asen!! Husk at blogge, så vi andre her hjemme i hamsterhjulet har noget at lune os ved!
  KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde besked. Jeg sidder på terrassen med en kop kaffe og nyder udsigten fra 17. sal. Om lidt står den på et bad og så ud og kigge mig omkring.

   Slet
 4. Årh det lyder dejligt! God fornøjelse!

  SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...