onsdag den 12. marts 2014

#1 - På vej mod Singapore

Jeg har ventet på denne dag i mange måneder og endelig er jeg på vej. Sidder i flere tusinde meters højde og lytter til Happy med Pharrell mens jeg drikker et plastikglas hvidvin og undertrykker lysten til at skråle "clap along if you feel like a room without a roof" i flyet.

Om 14 timer og rigtig mange musiknumre og serveringer af tvivlsom flymad lander jeg i Singapore og så står den næste uge på oplevelser til mig sammen med min bedste veninde.

Uden mand og børn. Crazy shit. Kan ikke huske at jeg har været længere væk fra dem end max 3 dage. Og aldrig så langt væk.

Allerede torsdag rejser vi videre til Bali til en forlænget weekend. Som jeg skrev på IG, har jeg næsten dårlig samvittighed over hvor heldig jeg er.

Har planer om at spise rå mængder af lækkert mad derude, sludre, shoppe og få så meget massage at jeg ikke gider mere. Lover til gengæld at jeg ikke slæber masser af Bali-kunst med hjem. Eller en tropesygdom.

<3


Min udsigt fra flyet mod Amsterdam.


2 kommentarer:

  1. Rigtig god tur - lyder vanvittig fedt

    SvarSlet
  2. Tak skal du have, jeg føler mig også meget heldig!

    SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...