onsdag den 23. april 2014

Avokado mash med smuldret feta og karse

Jeg ved ikke om det er gået nogens næse forbi, at jeg for nyligt var i Singapore og Bali. En væsentlig del af turen levede jeg som en anden hobbit og fik ofte både morgenmad og "elevensies" samt frokost og aftensmad af flere omgang på en dag. Nå ja, foruden alle de snacks og bubble teas jeg skulle fortære ind imellem.

Jeg har spist masser af god mad på min tur, og har taget billeder af de fleste, for hvor andre måske nyder at se egne billeder af landskaber og solnedgange, så elsker jeg at se billeder af min (og andres) mad. Så da en af mine yndlingsmadbloggere Sofies Spisekammer, postede et billede på Instagram af en avokadomad med feta (@sofiesspisekammer) fra en af de restauranter, jeg også hang ud på, da jeg var på Bali var det lige en tur ned af memory lane. Og meget sulten.

Jeg er hjemme med skoldkopperamt Rosa, som sover sødt efter at have været oppe til over midnat pga. den dumme kløe. I går var jeg i København hele dagen og trængte derfor til en god morgenmad.

Jeg har altid avokadoer og feta på lager, så jeg lavede på få minutter min egen version af en morgenmadsklassiker.
Avokadomash med smuldret feta og karse
Det eneste du skal bruge er:
 To stykker rugbrød
 En moden avokado
 Feta efter lyst
 Lidt karse.
  1. Mos en avokadoen direkte på rugbrødet (det dur kun, hvis den er moden)
  2. Smuldrer feta ud over 
  3. Drys med karse
  4. Et voila! Spis og nyd.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...