torsdag den 10. april 2014

Skoldkopper in da house

OK - så sagde vi jo lige, at jeg kom hjem fra min solo-tour for en tre ugers tid siden, og at jeg har siden da har brugt min tid på:

1) at være syg
2) at have syge børn
3) at have en syg mand
4) at sælge sit hus (!)*
5) at købe et nyt hus (!)*
6) at tale med advokat, bankrådgiver, mægler, sælgere
7) at passe mit arbejde efter bedste evne
8) [indsæt uendelighedstegn her]

I mandags startede en ny sygdomscyklus herhjemme. Først blev Kasper (alvorligt mande)syg og måtte blive hjemme fra arbejde. Kl. 11 ringede børnehaven og fortalte, at de mistænkelige knopper Clara havde haft siden aftenen før, var blevet til regulære skoldkopper. Eftersom der gennem længere tid, har været en regulær epidemi i pigernes børnehave, er det ikke overraskende at det sker lige, når alt andet i vores liv også gør.

C ligner her på tredjedagen en bumset teenager, og det er voldsomt ubehageligt for hende, da de klør afsindigt. Det kan godt være at skoldkopper er ufarlige og kun sker én gang, men for hulen, de er virkelig ikke sjove for nogen.

Miriam havde omkring en million af dem, da hun stadig var blebarn, og vi inspicerer hver dag Rosa og håber på, at hun får dem nu her. Men man kender vel sine børns sygdomscyklus og jeg er helt 100 på at enten ville hun få det efter 1,5 dage - ellers først efter et par uger. Må indrømme at jeg måske også gerne vil have et par dages søvn inden jeg igen skal trøste et ulykkeligt barn, der føler trang til at klø sig selv til blods over de skoldkopper.

Hvis jeg skal nævne én god ting, ved kun at have ét sygt barn, så er det at både min mand og jeg har har haft nogle sjældne, men kærkomne alenehyggestunder med Clara, hvor hun har været 100% i centrum. Herhjemme sker det desvære lidt for sjældent, når man er en af tre søskende.

Det er de små ting -ing?

En fordel ved skoldkopper er,
at ens forældre er åbne for at man får lov til
at se iPad sent om aftenen i sofaen.
*Skal nok fortælle meget mere, når det hele er på plads, men vi glæder os helt vildt til at få meget mere plads!

5 kommentarer:

 1. Har I solgt huset??? Vildt! Tillykke!
  Håber alle snart er på toppen igen... God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har vi nemlig - mere om det senere, men jeg følte lige trang til at "go public" med oplysningen. C har det meget bedre. Nu venter vi bare på at søsteren bliver syg, så det er overstået!

   Slet
 2. Lyder meget bekendt med al den sygdom. Det er bare hårdt når det står på. God bedring til alle

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er gyseligt! Men heldigvis kommer skoldkopper ikke tilbage ligesom feber og opkast :)

   Slet
 3. Uf god bedring til jer alle... Det lyder som om at du har haft tryk på oplevelsesbarometeret siden du kom hjem! ;-)
  Men ja, det er dejligt, sygdom til trods, med de særlige stunder med det store barn, som ja, man har lidt for sjældent (dunke-dunke-oven-i-hovedet-med-skyld-og-skam), når de små kræver en mest...
  KH Maria

  SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...