I februar gik jeg desuden ned på 32 timer - og jeg skal hilse og sige, at det kan mærkes her i marts. Derfor er jeg gået i gang med at planlægge en madplan for næste uge, så vi forhåbentlig kan få brugt noget af det, der ligger i vores fryser i stedet for at købe take away og "på vej hjem med trætte unger, fordi manden kommer sent hjem"-sidste-øjebliks-indkøb.
Vores madplan for den kommende uge ser derfor nogenlunde sådan her ud:
Mandag: "Noget-fra-fryseren" med ris og gnavegrønt
Tirsdag: Blomkålssuppe med pasta, bacon og hvidløgsflutes
Onsdag: Kyllingelår og pasta med spinatsovs (sidstenævnte er et kæmpe børnehit herhjemme og easy-peasy-lækkert)
Torsdag: Broccolitærte med røget laks og salat (
Fredag(stradition): Pizza
Lørdag: (her håber vi på at blive inviteret ud - hint hint! Ellers) noget fra fryseren
Søndag: Risotto med ærter og parmaskinke
![]() |
Uanset alle de gode intentioner, så vil jeg vædde med, at en af dagene kommer til at se sådan her ud (x5). |
Prøv suppe om søndagen. Så får du bugt med alle de lidt kedelige / slatne grøntsager. Mine unger elsker det. Kh Birgitte
SvarSletMmm, suppe er altid godt :)
SletPrøv evt at tjekke den her blog - der er en masse gode tips til hvordan man kan spare penge på mad..:) Jeg bruger den meget, når jeg står sidst på måneden..:)
SvarSlethttp://budgetmad.weebly.com