søndag den 8. marts 2015

Måske sådan en familie, der laver madplan?

Jeg har været inde på skat.dk. I fredags. Der var "kun" et par tusinde i kø før mig, så jeg var inde i løbet af få minutter (hva' ba'!). Det var et godt besøg. For en gangs skyld var det en fordel at være utroligt meget bedre til ord end til tal. Til min fordel (ja ja, jeg har godt forstået det der med at det jo er mine egne penge og yada yada yada, men eftersom jeg kun håbede, så er det lidt ligesom at vinde en lille gevinst i Lotto), men jeg ved også at min bankrådgiver sikkert danser en lille happydance, fordi den kan gå lige ned i "det store huskøbshul".

I februar gik jeg desuden ned på 32 timer - og jeg skal hilse og sige, at det kan mærkes her i marts. Derfor er jeg gået i gang med at planlægge en madplan for næste uge, så vi forhåbentlig kan få brugt noget af det, der ligger i vores fryser i stedet for at købe take away og "på vej hjem med trætte unger, fordi manden kommer sent hjem"-sidste-øjebliks-indkøb.

Vores madplan for den kommende uge ser derfor nogenlunde sådan her ud:

Mandag: "Noget-fra-fryseren" med ris og gnavegrønt
Tirsdag: Blomkålssuppe med pasta, bacon og hvidløgsflutes
Onsdag: Kyllingelår og pasta med spinatsovs (sidstenævnte er et kæmpe børnehit herhjemme og easy-peasy-lækkert)
Torsdag: Broccolitærte med røget laks og salat (
Fredag(stradition): Pizza
Lørdag: (her håber vi på at blive inviteret ud - hint hint! Ellers) noget fra fryseren
Søndag: Risotto med ærter og parmaskinke

Uanset alle de gode intentioner, så vil jeg vædde med,
at en af dagene kommer til at se sådan her ud (x5).

3 kommentarer:

  1. Prøv suppe om søndagen. Så får du bugt med alle de lidt kedelige / slatne grøntsager. Mine unger elsker det. Kh Birgitte

    SvarSlet
  2. Prøv evt at tjekke den her blog - der er en masse gode tips til hvordan man kan spare penge på mad..:) Jeg bruger den meget, når jeg står sidst på måneden..:)
    http://budgetmad.weebly.com

    SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...