Om Camp Chaos

Jeg hedder Rikke og slår mine folder i Mårslet, syd for Århus efter min mand og jeg fik en kollektiv hjerneblødning og besluttede vi bare måtte have boliglån og ligusterhæk, efter vi fik vores første barn. Dåbsattesten siger 1977 og jeg er mor til Miriam fra november 2007 og tvillingerne Clara og Rosa fra maj 2010. Før jeg fik Miriam, var jeg på ingen måde sikker på at mor-livet var noget for mig. Ærligt talt havde jeg aldrig skiftet en ble før, og kunne ikke rigtig forestille mig at børn var noget jeg havde lyst til at dele livet med. Og her står enebarnet så fire år senere og tre børn rigere og er ret tilfreds med livet som mor-til-mange. 

På eksamensbeviset fra 2005 står der cand. mag i informationsvidenskab og etnografi fra Aarhus Universitet. Jeg havde indtil 2009 min gang i forskellige it-virksomheder med jobs som bl.a. konsulent og projektleder. Et par dage før graviditetstesten viste bragende positiv med tvillingerne startede jeg i som fuldmægtig hos Aarhus Universitet.

Jeg har drømmer jævnligt hede drømme om en tilværelse som selvstændig kommunikationsrådgiver med fleksible arbejdstider, en høj indkomst og masser af tid til min familie og mig selv - nå ja, og om at de sidste graviditetskilo forsvinder sammen med kejsersnitpølsen, sammenhængende søvn over tid og status quo på rynkesituationen. Nogen der kan klare en tryllestav?

Hvornår startede jeg bloggen
Bloggen startede jeg i juli 2010. Dengang var planen at jeg ville lave en side til forældre på barsel i Århus, hvor de kunne finde en oversigt over de ting, som man lave, mens man er på barsel med sit barn (eller flere, hvis man havde været heldig at få tvillinger). Deraf blog-adresse: voresbarsel.blogspot.com.  Med spæde tvillinger på armen, kom det dog hurtigt til at handle om livet herhjemme med tre helt små børn. Miriam var dengang 2,5 og Clara og Rosa 2 måneder. Det var pænt hektisk, og havde jeg ikke haft bloggen er jeg ikke sikker på, at jeg kunne huske noget fra det første år. Hurra, for min digitale hukommelse. Fordi alt var vendt på hovedet og marineret i endeløse dage og nætter med amning, bleskift og bjerge af vasketøj - krydret med de tilbagevendende sygdomsperioder, kom bloggen til at hedde Camp Chaos, med den underliggende krigsmetaforik lige for. I dag lidt over to år senere, er der ikke helt så meget kaos over vores liv, selvom vi er hårdt spændt for i perioder med selvstændige børn og to fuldtidsarbejder.

I dag snart fire år senere er det en regulær mor-blog. Jeg skriver om det der falder mig ind, fra dagligdagen med tvillingerne og deres storesøster og om hvordan vi forsøger at få det hele til at hænge sammen - nogle gange med papirclips og tyggegummi, men dog hænge sammen. 

Kommentarer og kontakt
Jeg sætter stor pris på jeres kommentarer. Du er velkommen til at skrive direkte her på bloggen eller sende dem til mig på regsen@gmail.com

Instagram: Campchaos
Camp Chaos Chicks anno 2010. 
Clara (øverst tv), Miriam (nederst) , Rosa (th). 
Tydeligvis havde vi alle en lækker hår-dag


Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...